فارسی سازی گوشی های اندروید با برنامه
آموزش فارسی سازی اندروید بدون نیاز به روت کردن
با آموزش فارسی سازی اندروید بدون روت ، میتونید منو گوشی اندروید ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ رو در گوشی های سامسونگ ، هواوی، شیاومی، نوکیا، سونی و ….به زبان فارسی در بیارید بدون روت کردن گوشی. خیلی وقت ها شده گوشی که دارید زبانش انگلیسی و تمایل دارید از زبان فارسی استفاده کنید.
روش فارسی سازی منوی اندروید بکار برده شده در این مطلب، استفاده از اپلیکیشن معروف میباشد. قبل از شروع آموزش، ابتدا باید USB-Debugging را فعال کنید.
آموزش فعال کردن USB Debugging
برای فعال کردن این گزینه باید مراحل زیر را ادامه دهید:
- به قسمت تنظمیات (Settings) بروید
- گزینه اطلاعات دستگاه (About Phone) پیدا کرده و انتخاب کنید
- حال گزینه Build Number را پیدا کرده و هفت بار آن را فشار دهید تا پیام “You are now a developer” ظاهر شود
- به صفحه اول تنظیمات برگشته و گزینه Developer Options را انتخاب کنید
- با پیدا کردن گزینه USB debugging و زدن تیک آن این قسمت از آموزش تمام میشود
در ادامه لازم است که گوشی و یا تبلتتان را با کابل USB به کامپیوتر و یا لپتاپتان متصل کنید. با توجه به اینکه شما گزینه USB debugging را فعال کردهاید، با اتصال گوشی به کامپیوتر پیام زیر روی صفحه نمایش گوشی ظاهر خواهد شد:
“The computer’s RSA Key fingerprint is”
با دیدن این پیام گزینه “OK” را فشار دهید.
از داخل پوشه فایل .bat را اجرا کنید یا روی ان دوبار کلیک کنید تا محیط CMD اجرا بشه .
و سپس اینتر بزنید تا عملیات انجام شود و بعد از آن پیامی بر روی صفحه گوشی ظاهر خواهد شد که باید تیک آن را بزنید و OK کنید و بعد در پنجره CMD پیغام Done نمایش داده شود (این پوشه رو درون درایو c بذارید و ازآنجا فایل رو اجرا کنید)
مانند عکس زیر
حال کافی است که از داخل گوشی نرم افزار را اجرا کنید.
- حالا در گوشی یا تبلت وارد برنامه که از قبل نصب کردید بشید و زبان فارسی Persian رو انتخاب کنید.
- اگر گزینه Persian در لیست زبان ها نبود، در قسمت بالا سمت راست برنامه، روی Custom Locale کلیک کنید. در قسمت Language کلمه fa و در قسمت Country کلمه IR را بنویسید و بر روی دکمه SET کلیک کنید.
- تمام. حالا زبان گوشی اندرویدی شما به فارسی تبدیل شده. اگر این اتفاق نیفتاده یعنی بسته زبان فارسی تو رام گوشی موجود نیست و باید دنبال نصب و فلش کاستوم رام با پشتیبانی از چندین زبان ( زبان فارسی ) روی گوشی باشید.
- نکته مهم اینکه اینکار فقط زبان منو رو فارسی میکنه و برای نوشتار فارسی، باید کیبورد با پشتیبانی از نوشتار فارسی نصب کنید.
و اما چند نکته:
۱ – این روش بر روی اکثر گوشیهای اندرویدی با هر نسخه اندروید و هر برندی از جمله Samsung, Huawei, HTC, ZTC, Smart, LG, … جواب میدهد لیکن ممکن است بر روی برخی مدلها کار نکند که دلیل آنهم این است که دستگاه مورد نظر بطور کلی زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند؛ در واقع برنامه مورلوکال، زبان پارسی را بر روی دستگاه مورد نظر از حالت مخفی و غیرفعال خارج و قابل نمایش میکند.
۲ – معمولاً این روش بیشتر بر روی گوشی جوابگو است و لذا اکثر تبلتها را نمیشود از این طریق فارسی سازی کرد پس اگر در مورد تبلتها به مشکل خوردید بدانید که امری است عادی!
۳ – همچنین یادتان باشد که با فکتوری ریست گوشی و یا نصب رام جدید مجدداً زبان فارسی گوشی غیرفعال خواهد شد و میبایست دوباره مراحل فوق را انجام دهید.
در پایان امیدواریم این آموزش مفید و کاربردی، گره از کار شما کاربر گرامیباز کرده باشد؛
اگر در طی این روند مشکلی برایتان ایجاد شد میتوانید در قسمت نظرها با من در میان بگذارید.