رونمایی از فناوری شارژ از راه دور Mi Air Charge
شیائومی فناوری شارژ از راه دور Mi Air Charge را معرفی کرد؛ رویایی که بالاخره شیائومی به آن حقیقت بخشید
شرکت شیائومی ساعاتی پیش فناوری جدید و جذابی با عنوان Mi Air Charge را معرفی کرد که بالاخره می توان با استفاده از آن به دستگاه های شارژ بی سیم و از راه دور واقعیت بخشید. بنا به گفته شرکت سازنده با استفاده از این فناوری می توان دستگاه های مختلف حاضر در شعاع چند متری را به صورت همزمان با توان خروجی ۵ وات شارژ کرد. جزییات بیشتر از این فناوری را در زیر بخوانید.
شیائومی اعلام کرده است که فناوری Mi Air Charge قادر است به صورت همزمان دستگاه های مختلف را شارژ کند و حتی هنگامی که گوشی های هوشمند در حال استفاده هستند نیز این فرآیند شارژدهی ادامه پیدا می کند. در خبری بهتر، فناوری Mi Air Charge توسط اشیا مورد تاثیر قرار نمی گیرد؛ به این معنی که حتی اگر دیوار یا شی خاصی در مسیر میان شارژر و دستگاه های هوشمند قرار بگیرد بازهم فرآیند شارژدهی ادامه پیدا می کند.
شیائومی در توییتر خود اعلام کرده است: «ما بابت معرفی فناوری شارژ از راه دور Mi Air Charge بسیار شگفت زده هستیم. چندین دستگاه را به صورت همزمان و حتی هنگامی که در حال بازی هستید یا قدم می زنید شارژ کنید. این کار حتی هنگامی که چیزی در مسیر قرار گرفته است نیز صورت می گیرد. نیاز به اتصال هیچ سیمی نیست. یک گام بزرگ دیگر در مسیر فناوری شارژ بی سیم».
سیستم شارژی که شیائومی با استفاده از این فناوری طراحی کرده است بسیار بزرگ به نظر می رسد. تصاویر منتشر شده از این شارژر نشان می دهد که ابعاد آن می تواند به میزهایی که در اطراف مبل گذاشته می شود نزدیک باشد. بنا به گفته شیائومی در حال حاضر کاربران می توانند با فناوری Mi Air Charge، دستگاه های حاضر در شعاع چند متری خود را با توان ۵ وات شارژ کنند.
شیائومی در مورد نحوه عملکرد این شارژر اعلام کرده است: «این شارژر که توسط ما طراحی شده است دارای ۵ آنتن با فاز تداخلی است که می تواند به صورت دقیق محل حضور گوشی های هوشمند را شناسایی کند. یک آرایه کنترل فاز که از ۱۴۴ آنتن تشکیل شده است، امواج میلی متری تولید شده را به صورت مستقیم به گوشی های هوشمند ارسال می کند».
شرکت سازنده اعلام کرده است که این فناوری جدید با فناوری های استفاده شده در استاندارد Qi کاملاً تفاوت دارد. اسمارت فون باید به آرایه ای از آنتن های کوچک و مینیاتوری و همچنین آرایه ای از آنتن های دریافت کننده مجهز شود. این آرایه از ۱۴ آنتن مختلف تشکیل شده است که امواج میلی متری تابش شده توسط شارژر را دریافت می کند؛ سپس این امواج با استفاده از یک مدار رکتیفایر به انرژی الکتریکی تبدیل می شود.
شیائومی به صورت صریح اعلام کرده است که حضور اشیا و اجسام در مسیر این انتقال انرژی تداخلی ایجاد نمی کند و سبب نمی شود که توان دریافتی توسط گوشی های هوشمند کاهش پیدا کند. ادعایی که باید در مورد صحت آن بررسی های گوناگونی صورت بگیرد. بنا به گفته این شرکت، فناوری Mi Air Charge می تواند با تمامی ساعت های هوشمند، دست بندهای سلامتی، گوشی های هوشمند و دیگر ابزارهای پوشیدنی سازگار باشد.
این شرکت در این باره اعلام کرده است: «بزودی تمامی دستگاه های حاضر در اتاق نشیمن، شامل اسپیکرها، لامپ های رومیزی و دیگر دستگاه های مربوط به خانه های هوشمند با استفاده از منابع تغذیه مبتنی بر ارتباط بی سیم تولید می شوند تا بدون استفاده از سیم و هرگونه رابط دیگری، یک زندگی کاملاً بی سیم را تجربه کنیم».
هنوز مشخص نیست که فناوری Mi Air Charge قرار است چه زمانی به عنوان یک محصول در دسترس عموم کاربران قرار بگیرد. شیائومی همچنین هنوز تایید نکرده است که آیا این فناوری به عنوان یک محصول تجاری روانه بازار خواهد شد یا خیر؟ تنها چیزی که در حال حاضر می توان گفت این است که دستگاه های مبتنی بر این فناوری مطمئناً گران قیمت خواهند بود؛ چرا که در کنار نیاز به تجهیزات سخت افزاری پیشرفته، بازدهی این دستگاه نیز معمولاً چندان بالا نیست.